Estrella
© 2007 S & E Kft.
Design: Avalanche
(www.avalanche.hu)
Frissítve: 2014. október
   
 

 Estrella puhatalpú bőrcipő

Termékünk tiszta bőr cipő, amely egyaránt használható kocsicipőként illetve beltéri cipőként az önálló felállás és járni tanulás időszakától kezdve. A puhatalpú cipőben a kisgyermek saját természetes egyensúlyozó képességére hagyatkozva tanulhat meg felállni és elindulni. Viselésével utánozható leginkább a járni tudás kialakulásakor ideálisnak tartott mezítlábas járás. Kényelmi szempontból a puhatalpú cipő a zoknihoz hasonlítható, de talpa nem csúszik, formájánál fogva pedig segít megbarátkozni a cipőviselés gondolatával. Az élénk színek és minták felkeltik viselőjük figyelmét

A kisgyermekláb anatómiai jellemzője, hogy méretarányai jelentősen különböznek a felnőtt láb arányaitól. Ehhez igazodva az Estrella puhatalpú gyerekcipők orr-része és talprésze egészen a sarokrészig a hosszmérethez képest széles. A talp boltozatát kitöltő zsírpárna - amelyet gyakran tévesztenek össze a lúdtalppal - a biztos járni tudás kialakulása után, az aktív izommunka hatására csak a második életévet követően adja át a helyét a hosszanti boltozatnak és ekkor válik a kisgyermek talplenyomata is hasonlóvá a felnőttéhez.

A kiscipő a bokarésznél fazontól függően gumis vagy tépőzáras, felhúzása kényelmes és gyors, viselője azonban nem tudja könnyen lerántani magáról, mint a zoknit. A tiszta bőr kiképzés gondoskodik a megfelelő szellőzésről és megakadályozza a láb izzadását. A cipő illesztése varrott technológiával történik, ragasztóanyagot a figurák összeállításánál, a lehető legkisebb mennyiségben használunk.

Felnőttméretű puhatalpú cipőinket megerősített talpkiképzéssel papucsként, szobai sportokhoz, jógához, tánchoz ajánljuk.

Méretválaszték: 16-os mérettől 41-es méretig.

Puhatalpú gyermekcipőink megvásárolhatók a zuglói Estrella Cipőszalonban.
Webshopunkat itt találja